Lensa, един от най-ценените търговци на оптика в Румъния, пристига в България. Първият шоурум е открит в София

Lensa, един от най-ценените търговци на оптика в Румъния, пристига в България. Първият шоурум е открит в София!

(НАКРАТКО) Lensa, известен търговец на оптика в Румъния, разширява присъствието си в региона, откривайки първия си магазин в България, конкретно в София. Магазинът предлага широка гама от очила и слънчеви очила на водещи марки, като Ray Ban, Police, Furla и други. Целта на компанията е да предостави на клиентите качествени оптични продукти и услуги, подчертавайки важността на грижата за зрението и редовните оптометрични консултации.


(ПРЕССЪОБЩЕНИЕ) СОФИЯ, България, 9-Feb-2024 — /EuropaWire/ — Lensa, един от най-ценените търговци на оптика в Румъния, отвори първия си магазин в София вчера, на 8 февруари 2024 г. Новият шоурум на Lensa се намира в Bulgaria Mall, бул. 69, 1404 Манастирски ливади, София. Разполага с търговска площ от 205 кв.м и е оборудвана с два оптометрични шкафа. На разположение на клиентите са 1150 модела очила и слънчеви очила на водещи марки като Ray Ban, Police, Furla, Carrera, Vogue, Guess, Tom Ford, Polarizen, Lucetti и др.

Целта на Lensa е да предостави на хората качествени оптични продукти и услуги, за да подчертае важността на защитата на зрението, коригирането на зрителните затруднения и провеждането на редовни оптометрични консултации. Оптометристите на Lensa могат да открият признаци на потенциално заболяване на очите, като предоставят решения за предотвратяване и коригиране на зрението. В този контекст компанията предлага на всички хора безплатни оптометрични консултации за проверка на зрението, без задължение за покупка, чрез програмиране онлайн на Lensa.bg.

Lensa е 100% румънска марка, посветена на съвършенството и най-високите стандарти за качество. Компанията разполага с мрежа от над 80 шоурума в Румъния както и в Република Молдова и непрекъснато се разраства. Откриването на първия шоурум в България бележи второто разширяване на търговеца на дребно в региона след навлизането в Република Молдова миналото лято.

В Румъния, за почти 11 години съществуване, Lensa е предложила на румънците над 1,9 милиона безплатни оптометрични консултации и е регистрирала над 1,8 милиона поръчки от повече от 850 000 клиенти.

Повече за Lensa

Lensa е румънска марка, основана от предприемача Daniel Craciun, която след почти 11 години съществуване се превърна в един от най-големите играчи на пазара на оптика в Румъния. В момента компанията притежава над 80 шоурума в Румъния и един от най-големите онлайн магазини за оптика, както и четири шоурума в Кишинев, Република Молдова.

Контакт за медиите:

Lensa
pr@Lensa.ro
Сержант Константин Герку улица №. 1B, The Bridge 3 Office Building, етаж 7
Район 6, Букурещ, Румъния

Уебсайт:

ИЗТОЧНИК: Lensa

MORE ON OPTICS, OPTOMETRIC, ETC.:

SOCIAL MEDIA, ETC.:


https://twitter.com/europawire/status/1755892602128175534

Follow EuropaWire on Google News
EDITOR'S PICK:

Comments are closed.