Rockegitarist-Sensasjon Rocky Kramer Har Fått Hovedrollen I Mutt Productions Filmen Rockin’ In Time

Rockevokalist og gitarist Rocky Kramer skal spille Lars Olsen i ny tidsreise-film.

Den norske rockeren kjent for hans virtuose gitartalent og kraftige sangstemme skal spille hovedrollen i den nye Rockin’ In Time filmen

(PRESS RELEASE) Hollywood, CA, United States, 3-Aug-20215 — /EuropaWire/ — Etter et krevende internasjonalt søk etter en “uslepen diamant” ― som beskrevet av rollesetter R. Scott Leisk ― så har Rockin’ In Time funnet den norske musikeren, Rocky Kramer, som skal spille filmens hovedrolle, Lars Olsen. Mutt Productions og Allied Artists sin rock & roll/tidsreise/komedie/eventyr skal bli regissert av Aaron Lee Lopez (som tidligere regisserte Teenage Girl filmene) og produsert av multi-platinum and seks ganger Grammy vinnende musiker og film produsent, Kurt Wipfli, sammen med co-produsent Paul Matthew Lopez. Kramers debut album i 2019, Firestorm, inkluderte den globale #1 DRT hit-singelen “Rock Star.” Kjent som metalgitar-virtuos and rockevokalist, Kramer demonstrerte sitt skuespillertalent i hans egen Rock Star musikkvideo. For å sitere The Hollywood Digest’s Michelle Tompkins, “Rocky Kramer er en moderne viking som erstarter hans forfedres økser med en gitar. Han erorbrer verden med barregrep og raske, melodiske gitarsoloer! Som sanger, musiker and låtskriver, så er han en trippel trussel med en musikkstil som blander barokk- innflytelser med 80-talls rock!” Kramer åpnet opp for metallbandet Buckcherry på den europeiske turneen deres i slutten av 2019 og hadde begynt forberedelsene på en nord-amerikansk turne i 2020, som det ikke ble noe av pga Covid-19 pandemien. Etter å ha blitt satt på sidelinjen av året som aldri ble, så begynte Kramer å strømme et direkte ukentlig musikkprogram “Rock & Roll Tuesdays with Rocky Kramer,” som nå har mer enn 65 episoder og et jevnt voksende publikum.

Kramers første studioalbum, “Firestorm” ble utgitt i august 2019 gjennom Allied Artists Music Group, sammen med en episk musikkvideo. I tillegg til å nå #1 på den globale DRT listen, så fikk den første singelen, “Rock Star” en Best Rock Performance nominasjon på Hollywood Music In Media Award-showet (“HMMA”) i 2019. Kramer ble stemt som Best New Male Rock Musician av redaktørene i Rock Over America Magazine og er medlem av The Recording Academy (“The Grammys”). Kramer spiller og er flittig “endorser” av Fender® gitarer, ENGL® forsterkere, Spiral Electric FX effektpedaler, ClearTone® strenger, Jim Dunlop® Jazz III plekter, Cry Baby® Wah Wah og Fractal Audio Systems gitareffekter. Kramers Fender Stratocaster gitarer med tre humbuckere blir definitivt medspillere i denne filmen.

Rockin’ In Time” er en humoristisk tolkning av nåtidens nostalgiske interesse av musikk, mote og personligheter av 80-tallets musikkmiljø, fortalt gjennom den unge og lovende rockemusikerens reise til 40 år senere i tid. Kramer skal spille Lars Olsen, en småpopulær rock & roll virtuos, som behandler gitaren sin som en av 80-tallets gitarguder, mens han samtidig vekker oppsikt med sin kraftige stemme. Regissør Aaron Lee Lopez sier om rollebesetningen at “jeg ser fram til å samarbeide med Rocky. Han har personligheten vi har lett etter for å gi liv til denne rollen på det store lerretet,” mens co-produsent Kurt Wipfli bemerker at “Rocky Kramer er født til å spille rollen som Lars Olsen. Han er en fantastisk musiker og artist som gjør hans portrett troverdig og underholdende. Rockys lidenskap for musikk skinner når han spiller gitaren sin.”

Når Kramer ble spurt om hvordan det føltes å få rollen så sa han at: “Jeg ser veldig fram til å spille denne rollen fordi at jeg har mye tilfelles med Lars. For det første så er jeg glad i filmer om tidsreiser. Selv om at jeg ikke husker å ha reist fram eller tilbake i tid, så føler jeg meg litt som en som kommer fra en annen tid, og det å bruke musikk for å komme meg videre i livet, ligner jo en del på min egen historie!” Rockemusiker og Kramers venn, bassist Prescott Niles (The Knack, Missing Persons), som har opptrådt med Rocky, kommenterte at han er “virkelig en ekte blanding av ung entusiasme og gutteaktig sjarm. Gitarspillingen hans er imponerende virtuos og han har den tekniske kontrollen som trengs for å håndtere det brede omfanget av musikkstiler: klassisk og progressiv hardrock. Hans unike akkordvariasjoner og fabelaktig musikkarrangement framhever hans avhengighetsskapende melodier og inspirerende produksjon. Det tok ikke lenge for jeg så og hørte den tekniske brilliante og kreative gitaristen jeg hadde hørt om. Virkeligheten var mye bedre enn PR-en!!!”

Mutt Productions er et banebrytende filmstudio i San Antonio, Texas, som spesialiserer seg i underholdning for tenåringer. Filmene “Teenage Girl: Valerie’s Holiday,” “Teenage Vampire,” “Teenage Girl: First Wheel,” og “Teenage Girl: Skip Day” er eksempler på deres produksjoner. Mutt Productions sine verk er ofte inspirert av den berømte filmskaperen John Hughes.

Allied Artists sin historie er lang, variert og legendarisk. Igjennom årene, har Allied Artists navnet vært assosiert med klassiske filmer slik som “Papillon,” med Steve McQueen og Dustin Hoffman, “Cabaret,” med Liza Minnelli og Joel Grey, “Tickle Me” med Elvis Presley, og “The Man Who Would be King,” med Sean Connery, Michael Caine og Christopher Plummer, for å nevne noen titler.

Media contact:
Ron Jacobsohn
Office of Press Relations
telefon (626) 330-0600 x8151 i Los Angeles, (646) 350-0009 x8151 i New York eller via epost: pressrelations@alliedartists.net.

SOURCE: Allied Artists Pictures

MORE ON ENTERTAINMENT, MUSIC, ROCK & ROLL, ETC.:

EDITOR'S PICK:

Comments are closed.