Clientii RCS & RDS pot plati facturile si prin terminalele PayPoint, in peste 7300 magazine din Romania

Din aceasta luna, clientii RCS & RDS pot plati facturile pentru serviciile Digi si prin sistemele de plata PayPoint, in peste 7.300 magazine din tara in care PayPoint Romania are instalate terminale.

29-7-2013 — /EuropaWire/ — Din aceasta luna, clientii RCS & RDS pot plati facturile pentru serviciile Digi si prin sistemele de plata PayPoint, in peste 7.300 magazine din tara in care PayPoint Romania are instalate terminale.

Abonatii Digi pot merge cu factura in cel mai apropiat magazin marcat cu simbolul PayPoint, unde vanzatorul va scana codul de bare de pe factura, va incasa plata in numerar si va oferi clientului un exemplar al chitantei continand detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul, etc).

“Aceasta modalitate de plata este la indemana pentru foarte multi dintre abonatii nostri, si in mod special pentru cei aflati in zone cu acces redus la alte sisteme de plata, bancare sau de alt tip. Economisesti timp si bani atunci cand poti sa platesti factura la magazinul unde iti faci in mod regulat cumparaturile sau la un magazin aflat foarte aproape de casa ta! Ne bucuram ca putem oferi aceasta noua facilitate clientilor nostri”, spune Serghei Bulgac, Vicepresedinte Financiar RCS & RDS.

Operatorul telecom extinde astfel multiplele modalitati de plata a facturii puse la dispozitia clientilor. Abonatii Digi pot plati in acest moment facturile:

  • in punctele de prezenta RCS & RDS – in numerar si cu cardul

  • la ghiseele, ATM-urile si bancomatele bancilor partenere – numerar si card

  • online: fie direct pe site-ul companiei, www.rcs-rds.ro sau in contul de client, www.rcs-rds.ro/contulmeu, fie prin sistemele de internet banking ale bancilor partenere operatorului.

In acest moment, RCS & RDS are parteneriate cu:

Alpha Bank, Bancpost, Banca Comerciala Carpatica, Banca Comerciala Romana (BCR), Banca Transilvania (BT), BRD – Groupe Societe Generale, CEC Bank, Credit Coop, Citybank, ING Bank, Raiffeisen Bank, RBS Romania, UniKasa, UniCredit Tiriac Bank, Piraeus Bank.

NOTA:
Comunicatele de presa contin detalii legate de oferte si promotii valabile la data publicarii lor. Pentru oferta curenta si promotiile valabile in acest moment, va rugam consultati paginile la care fac trimitere link-urile continute in comunicate.

CONTACT MEDIA

Departament Marketing
T: 031.400.44.40
F: 031.400.44.41

Pentru informatii legate de oferta Digi sau pentru sugestii si sesizari, intra in legatura cu noi

EDITOR'S PICK:

Comments are closed.