Categories: BelgiumBusinessRetail

Nieuwe Colruyt Erquelinnes winkel opent aan de Route de Mons

17-7-2013 — /europawire.eu/ — Op woensdag 10 juli 2013 opent de gloednieuwe Colruyt Erquelinnes de deuren aan de Route de Mons. De nieuwe winkel heeft een verkoopoppervlakte van zo’n 1.200 m² en telt 42 medewerkers. Hij is een derde groter dan de vorige. Dankzij deze nieuwe Colruyt-winkel in Erquelinnes kunnen heel wat inwoners uit de streek nog efficiënter boodschappen doen, en dat nog altijd dicht bij huis.

Benoit Limbourg, gerant Colruyt Erquelinnes: “De vorige winkel en zijn parking aan de Rue de Merbes werden te klein om onze klanten een uitstekende service te garanderen. Het was dus tijd voor een nieuwe locatie. En die hebben we gevonden aan de Route de Mons op minder dan 1 km van de vorige site.”

Grote versmarkt en beenhouwerij met zelfbediening
In Colruyt Erquelinnes vinden de klanten een uitgebreid assortiment voedings- en niet-voedingsproducten van nationale en eigen merken. Er is ook dagvers brood en een ruime keuze aan diepvriesproducten en dranken. En in de gekoelde versmarkt worden dagelijks verse groenten en fruit, charcuterie, zuivelproducten en verse vis geleverd.

Voor kwaliteitsvlees kunnen de klanten terecht in de beenhouwerij met zelfbediening. Chef-beenhouwer Alain Ziernicki: “In onze beenhouwerij versnijden ervaren beenhouwers het verse vlees ter plaatse. Ze verpakken het in handige porties en rangschikken alles overzichtelijk in een zelfbedieningstoog. Onze klanten kunnen dus onmiddellijk hun vleespakketjes kiezen en meenemen in hun winkelkar. Voor inlichtingen of een speciale bestelling kunnen ze altijd terecht bij een beenhouwer in de winkel.”

Collect&Go: Colruyt doet de boodschappen voor de klant
De nieuwe Colruyt Erquelinnes heeft ook een Collect&Go-afhaalpunt. Benoit Limbourg: “Collect&Go is de handige online service van Colruyt waarbij wij de boodschappen voor de klant doen. De klanten sturen ons hun boodschappenlijstje door via internet of met hun smartphone, en wij zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze. Dat is handig, en zo winnen ze tijd!”

Speciale opendeuravond
Gerant Benoit Limbourg, chef-beenhouwer Alain Ziernicki en hun 40 medewerkers kijken er naar uit om de klanten vanaf woensdag 10 juli om 8.30 u. te ontvangen in de volledig nieuwe Colruyt Erquelinnes. Benoit Limbourg: “De avond voordien, op dinsdag 9 juli van 17 tot 20 u., kan iedereen de nieuwe winkel al in primeur ontdekken. Tijdens een speciale opendeuravond, met een hapje en een drankje, leiden we onze klanten graag rond in de winkel. Iedereen is van harte welkom!”

Voor meer info kan u contact opnemen met:
– Vincent Bongiovanni (regiomanager) op 02 360 10 40
– Jan Derom (persverantwoordelijke van Colruyt Group)
  op 0473 92 45 10

Praktische info:

Colruyt Erquelinnes
Route de Mons 300
6560 Erquelinnes

Openingsuren:
ma – za: 8.30 – 20 u.
vr: 8.30 – 21 u.

Opendeuravond:
dinsdag 9 juli 2013 van 17 tot 20 u.

EDITOR'S PICK:

EuropaWire PR Editors

Recent Posts

ZF Introduces Innovative Employer Branding Metaverse for Talent Engagement

(IN BRIEF) ZF has unveiled its cutting-edge Employer Branding Metaverse, revolutionizing talent acquisition and engagement…

33 mins ago

Zalando Reorganizes Leadership for Enhanced E-commerce Ecosystem Strategy

(IN BRIEF) Zalando, Europe's leading fashion and lifestyle e-commerce platform, is restructuring its management board…

45 mins ago

PSI Researchers Unlock Key Enzyme for Green Chemistry

(IN BRIEF) Scientists at the Paul Scherrer Institute (PSI) have made a groundbreaking discovery by…

58 mins ago

REPowerEU Marks Second Anniversary with New Wind Energy Initiatives

(IN BRIEF) Today marks the second anniversary of REPowerEU, the European Union's response to Russia's…

2 hours ago