Categories: AwardsBanksBulgaria

Fibank (Първа инвестиционна банка) е най-силната марка в България

17-12-2012 — /europawire.eu/ — Fibank (Първа инвестиционна банка) получи признание за най-силната марка в България сред финансовите институции. Официалните резултати бяха обявени на стилна церемония вчера от глобалната организация Superbrands, провела независимо проучване сред потребителите на българския пазар.

Методиката на подбор и оценяване на марките е международна, като се осъществява на два етапа: с конфиденциално гласуване на членовете на експертното жури (Борд на Superbrands Bulgaria) и с национално гласуване на публиката в интернет.

Партньор на Superbrands в провеждането на националното гласуване на потребителите в интернет и тази година е водещият Институт за пазарни проучвания Gfk Bulgaria.

Глобалната организация Superbrands е независима институция, фокусирана върху брандинга. Тя отличава изключителните търговски марки, които се открояват и доминират над всички останали в рамките на националния пазар.

През 2005 г. България стана официален член на глобалната организация.

През тази година Fibank стана “Любима марка в България” в категорията “Финансови институции” за втора поредна година, както и Банка на годината в конкурса на Асоциация “Банка на годината”.

###

Връзки с обществеността:
Ивайло Александров
тел: (02) 800 2753
e-mail: i.alexandrov@fibank.bg

EDITOR'S PICK:

EuropaWire PR Editors

Recent Posts

Lenzing Group Launches Young Scientist Award for Innovation in Fiber and Textile Industry

(IN BRIEF) The Lenzing Group announces the Lenzing Young Scientist Award at the Dornbirn Global…

13 hours ago

Josée Ouellet Named Grand Ambassador of Université de Sherbrooke by Alstom

(IN BRIEF) Josée Ouellet, Vice President of Services for Alstom in North America, has been…

13 hours ago