nemlig.com får tilført stærkt kapitalgrundlag fra ny seriøs partner

Rødovre, Danmark, 31-1-2014 — /EuropaWire/ — Anders Holch Povlsen har stor tro på onlinesupermarkedet nemlig.com. Igennem sit investeringsselskab køber han alle investorer ud på nær stifter og hovedaktionær Stefan Plenge samt tilfører det kun 3 år gamle nemlig.com et stærkt kapitalgrundlag.

Kapitaltilførslen skal understøtte den fortsatte positive udvikling og ekspansion af virksomheden. ”Denne blåstempling af nemlig.com giver os et fantastisk rygstød. Nu får vi for alvor mulighed for at sætte turbo på udviklingen, forfølge flere af vores drømme og gøre det endnu mere attraktivt at handle dagligvarer på nettet. Vi er meget taknemmelige for vores mange loyale kunder og glæder os til at kunne præsentere dem for en masse nye og spændende tiltag her i 2014,” fortæller adm. direktør og stifter af nemlig.com, Stefan Plenge.

Fortsætter investeringer i innovative E-handelsplatforme
Med den nye investering i nemlig.com fortsætter Anders Holch Povlsen sine investeringer indenfor nytænkende og innovative E-handelsplatforme, der tilbyder unikke løsninger, og som unægtelig vil blive en større og markant del af den fremtidige detailhandel.

”Jeg tror på nemlig.com, og at deres forretningsmodel kan vise sig at være mere effektiv end de traditionelle supermarkeders. Jeg har fået et særdeles positivt indtryk af virksomheden og ikke mindst dens dygtige medarbejdere og ledelse. Jeg ser derfor gode muligheder for nemlig.com og ønsker med investeringen og ikke mindst partnerskabet at bidrage til den bedst mulige fremtid for virksomheden samt dens kunder og medarbejdere,” udtaler Anders Holch Povlsen.

Stifter og hovedaktionær Stefan Plenge takker tidligere investorer
Stifter og hovedaktionær Stefan Plenge ønsker at sende en særlig tak til Johannes Rovsing, Jacob Borch, Niels Sørensen, Per Østergaard og Ole Kristoffersen, der alle troede på nemlig.com, da virksomheden var i sit helt tidlige stadie.

Rådgivere til nemlig.com
I forbindelse med transaktionen er nemlig.com blevet bistået med rådgivning fra ABG Sundal Collier, Plesner og Deloitte. nemlig.com er yderst tilfreds med det store stykke arbejde, de tre rådgivere har ydet. Handlen er betinget af konkurrencemyndighedernes endelige godkendelse, hvilket forventes at være afklaret i løbet af februar måned.

Kontakt
For billedmateriale, interview eller anden information kontakt venligst:
PR nemlig.com A/S: Soffy Monies
Mail: sfo@nemlig.com
Tlf: 60 38 57 29

For mere information besøg www.nemlig.com

Om nemlig.com
nemlig.com åbnede d. 25. august 2010 og er i dag Danmarks største online supermarked med over 300 ansatte og en omsætning på et trecifret millionbeløb. nemlig.com har mere end 7.300 dagligvarer på hylderne, heraf mere end 1.000 økologiske varer og mere end 1.600 discountvarer prismatchet mod Netto. nemlig.com har også et stort udvalg af delikatessevarer og samarbejder med Cofoco, Meyers, Slagter Lund, Rossini, Fiskemanden, Kongsbak Lassen, Løgismose, Laudrup Vin & Gastronomi, Aalbæk Specialiteter, Vejrø Organic, Lynhjem Oste, Unika Oste, Lagkagehuset, Risteriet, Sv. Michelsen Chokolade, Magasin Chokolade, Simply Chocolate, Mill & Mortar, A.C. Perch’s Thehandel og GB by Gun Britt.

nemlig.com leverer varer i hele Storkøbenhavn fra Helsingør i nord til Køge i syd, samt Frederiksund og Roskilde i vest og dækker dermed et område med ca. 1,8 mio. indbyggere.

nemlig.com bygger på avanceret brug af it og vandt i 2011 E-handelsprisen i Danmark samt bronze ved den tilsvarende internationale konkurrence European E-commerce Awards 2011 ved Global E-commerce Summit.

EDITOR'S PICK:

Comments are closed.