Διάκριση του ΟΤΕ σε έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος

Αθήνα, Ελλάδος, 27-11-2013 — /EuropaWire/ — Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε ο ΟΤΕ σε έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδος για το επίπεδο δημοσιοποίησης του προγράμματος καταπολέμησης της διαφθοράς από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (εταιρείες με κύκλο εργασιών άνω του 1 δισ. ευρώ).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, ο ΟΤΕ έλαβε 100% όσον αφορά στη δημοσιοποίηση του προγράμματος καταπολέμησης της διαφθοράς σε πηγές ανοιχτές για το κοινό, όπως το διαδίκτυο, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας για διαφάνεια στο σύνολο των δραστηριοτήτων της.

Ο Γενικός Δ/ντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Διαχείρισης Εταιρικών Κινδύνων και Ασφάλισης Ομίλου ΟΤΕ, κ. Άρης Δημητριάδης, ανέφερε σχετικά: «Στον ΟΤΕ, πιστεύουμε στις αρχές της ακεραιότητας, της διαφάνειας, της δικαιοσύνης, του επαγγελματισμού, του ομαδικού πνεύματος και του σεβασμού στους κανόνες. Η διαφάνεια και η καταπολέμηση της διαφθοράς αποτελούν για μας βασικά ζητούμενα και καθημερινή επιδίωξη. Το γεγονός αυτό κατέστησε δυνατή την πρωτιά για την εταιρεία μας στην έρευνα της Διεθνούς Διαφάνειας-Ελλάδος, η οποία καταδεικνύει και την κοινή βούληση των μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα για την καθιέρωση καλών πρακτικών.»

Ο ΟΤΕ εφαρμόζει Σύστημα Κανονιστικής Συμμόρφωσης, το οποίο αφορά σε όλους, εργαζομένους και Διοίκηση, με σκοπό την τήρηση της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία της εταιρείας, του Κώδικα Δεοντολογίας και των εσωτερικών πολιτικών. Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή της Κανονιστικής Συμμόρφωσης στο site του ΟΤΕ.

###

Follow EuropaWire on Google News
EDITOR'S PICK:

Comments are closed.