Colruyt opent op 15 mei nieuwe winkel in Harelbeke

16-5-2013 — /europawire.eu/ — Op woensdag 15 mei 2013 opent een gloednieuwe Colruyt-winkel de deuren aan de Stasegemsesteenweg in Harelbeke. De winkel, de 228ste van Colruyt, heeft een verkoopoppervlakte van zo’n 1.500 m² en telt 41 medewerkers.

Hannelore Pinket, gerant Colruyt Harelbeke: “Veel mensen uit deze streek doen hun boodschappen al bij Colruyt. Tot nog toe trokken ze daarvoor naar een verder gelegen Colruyt-winkel. Op hun vraag gingen we op zoek naar een geschikte locatie voor een winkel dichter bij hun thuis. En die hebben we gevonden aan de Stasegemsesteenweg.”

Ruim assortiment
Verspreid over 1.500 m² vinden de klanten in Colruyt Harelbeke een uitgebreid assortiment voedings- en niet-voedingsproducten van nationale merken en huismerken. Er is ook een ruime keuze aan diepvriesproducten en dranken. En in de gekoelde versmarkt vinden de klanten elke dag verse groenten en fruit, charcuterie, zuivelproducten en verse vis.

In totaal zorgen 8 kassa’s voor een vlotte bediening.

Beenhouwerij met zelfbediening
Voor vers vlees kunnen de klanten terecht in de beenhouwerij met zelfbediening. Chef-beenhouwer Jan Verschuere: “In onze beenhouwerij versnijden ervaren beenhouwers het kwaliteitsvlees ter plaatse. Ze verpakken het in handige porties en rangschikken alles overzichtelijk in een zelfbedieningstoog. Onze klanten kunnen dus onmiddellijk hun vleespakketjes kiezen en meenemen in hun winkelkar. Voor inlichtingen of een speciale bestelling kunnen ze altijd terecht bij een beenhouwer in de winkel.”

Collect&Go: Colruyt doet de boodschappen voor de klant
Colruyt Harelbeke heeft ook een Collect&Go-afhaalpunt. Hannelore Pinket:“Collect&Go is de handige service van Colruyt waarbij wij de boodschappen voor de klant doen. De klanten sturen ons hun boodschappenlijstje door via internet of met hun smartphone, en wij zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze. Dat is handig, en zo winnen ze tijd!”

Speciale opendeuravond

Gerant Hannelore Pinket, chef-beenhouwer Jan Verschuere en hun 39 medewerkers kijken er naar uit om de klanten vanaf woensdag 15 mei te ontvangen in de volledig nieuwe Colruyt Harelbeke.

Hannelore Pinket: “De avond voordien, op dinsdag 14 mei van 17 tot 20 u., kan iedereen de nieuwe winkel al in primeur ontdekken. Tijdens een speciale opendeuravond, met een hapje en een drankje, leiden we onze klanten graag rond in de winkel. Iedereen is van harte welkom!”

Voor meer info kan u contact opnemen met:

  • Phil Dejonghe (regiomanager) op 02 360 10 40
  • Jan Derom (persverantwoordelijke van Colruyt Group)
    op 0473 92 45 10

Praktische info:

Colruyt Harelbeke
Stasegemsesteenweg 180
8530 Harelbeke

Openingsuren:
ma – za: 8.30 – 20 u.
vr: 8.30 – 21 u.

Opendeuravond:
dinsdag 14 mei 2013 van 17 tot 20 u.

Follow EuropaWire on Google News
EDITOR'S PICK:

Comments are closed.