Den Haag: TBI-onderneming ERA Contour realiseert in de wijk Morgenstond-West 30 ‘beterBASIShuizen’

Donderdag 20 augustus is de eerste paal geslagen voor nieuwbouwproject Lieverley in Den Haag Zuidwest. TBI-onderneming ERA Contour realiseert in de wijk Morgenstond-West 30 ‘beterBASIShuizen’. Na twee succesvolle beterBASIShuis-projecten in Utrecht en Maassluis, volgt nu Den Haag. Daarnaast krijgen onder andere Rotterdam, Haren en Utrecht er nog een ‘beterBASISbuurt’ bij.

Den Haag, 27-8-2015 — /EuropaWire/ — Met ruim 32.000 woningen is Den Haag Zuidwest een van de grootste naoorlogse woonwijken van Nederland. Oude flatgebouwen maken steeds meer plaats voor nieuwbouw van eengezinswoningen en appartementen. Met een rij van 16 en een rij van 14 woningen is Lieverley het sluitstuk van de vernieuwingen in de wijk Morgenstond-West.

De woningen in Lieverley worden gebouwd volgens het woningconcept beterBASIShuis van het TBI WOONlab. Omdat de moderne woonconsument keuzevrijheid en eigenheid wil, ontwikkelen de TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep binnen het TBI WOONlab concepten, stijlen en smaken waarmee zij snel tegemoet kunnen komen aan alle mogelijke individuele woonwensen. beterBASIShuis is een van de concepten die consumenten een betaalbare en duurzame woning met lage onderhoudskosten en een optimale energieprestatie aanbiedt.

De woningen in Lieverley hebben een woonoppervlak van 123 m2 met minimaal drie slaapkamers met een verkoopprijs vanaf € 232.500,- v.o.n. De woning is uit te breiden tot maximaal zes slaapkamers met een verkoopprijs vanaf € 246.500,- v.o.n. Waarschijnlijk worden de woningen nog voor de kerst opgeleverd. Naast Lieverley ontwikkelt ERA Contour in Den Haag ook nieuwbouwproject Kloosterbuuren (www.kloosterbuuren.nl).

www.lieverley.nl

###

Den Haag:  TBI-onderneming ERA Contour realiseert in de wijk Morgenstond-West 30 ‘beterBASIShuizen’

Den Haag: TBI-onderneming ERA Contour realiseert in de wijk Morgenstond-West 30 ‘beterBASIShuizen’

Follow EuropaWire on Google News
EDITOR'S PICK:

Comments are closed.