Sikkerhetsavtale i Sverige: Saabkonsernet velger Nokas

STOCKHOLM, 22-Apr-2016 — /EuropaWire/ — Nokas har på ny inngått en ny stor sikkerhetsavtale i Sverige. Denne gang er det Saabkonsernet som velger Nokas. Avtalen omfatter vakttjenester og tekniske sikkerhetsleveranser til selskapets 45 lokasjoner i Sverige samt en rekke lokasjoner rundt i verden.

Nokas starter implementeringsfasen omgående for raskt å kunne sette seg inn i Saabs komplekse virksomhet og for å forberede overtakelsen og ansvaret for sikkerhetsleveransene fra 1.april 2017.

Nylig ble Nokas tildelt oppdraget med å bemanne sikkerhetskontrollen på Arlanda Airport. Samlet sett har Nokas i Sverige den siste uken tilegnet seg nye kontrakter til en verdi av rundt SEK 2,6 milliarder

– Vi er veldig stolte over å ha fått det prestisjefylte oppdraget om å levere vakttjenester og tekniske sikkerhetssystemer til Saab, sier VD i Nokas Security, Anders Lönnebo. Nokas bygger nå opp en samordnet kundespesifikk organisasjon for oppdraget hvor vi kommer til å rekruttere minst 100 nye vektere og 40 sikkerhetsteknikere for å løse oppdraget, sier han.

– Saab stiller høye krav til sikkerhet og vi er fornøyd med valget av leverandør. Vi er overbevist om at Nokas kommer til å utvikle sikkerhetsoppdraget på en positiv måte, sier eiendomsdirektør i Saab AB, Torbjörn Nibelius. Nokas sin brede erfaring innen store og komplekse oppdrag gjør at vi kjenner oss trygge med Nokas som sikkerhetsleverandør til alle våre lokasjoner i Sverige og i verden for øvrig, sier han.

Konserndirektør i Nokas, Vidar Berg er fornøyd med utviklingen i Sverige:

– Jeg gleder meg over å se at tiltakene vi har satt i gang i Sverige nå begynner å få synlige effekter, sier Vidar Berg. Årsaken til at vi lykkes med Saab er at vi fremstår som totalleverandør som blant annet leverer både vakttjenester, teknikk og alarmstasjonstjenester i samme avtale med ett kontaktpunkt for kunden. Saab har hatt samme leverandør i nærmere 30 år. Det er positivt for Nokas at vi blir valgt ut i fra at vi kan levere moderne teknologi, innovative løsninger med god kvalitet, og ikke minst at vi kan levere våre tjenester Worldwide gjennom strategiske samarbeidsavtaler internasjonalt, avslutter han.

CONTACT
Ådne Mauritzen
Kommunikasjonssjef
+47 952 03 883
adne.mauritzen@nokas.com
Linkedin

###

Sikkerhetsavtale i Sverige: Saabkonsernet velger Nokas

Sikkerhetsavtale i Sverige: Saabkonsernet velger Nokas

EDITOR'S PICK:

Comments are closed.