Porin K-raudan Kari Nummi Mestarimyyjäkisan finaaliin

Porin K-raudassa myymäläpäällikkönä työskentelevä Kari Nummi on selvittänyt tiensä ketjunsa kolmen parhaan joukkoon K-ryhmän Mestarimyyjäkisassa. Kari tavoittelee Mestarimyyjän arvostettua titteliä K-rauta-ketjun finaalissa. K-ryhmän eri ketjujen Mestarimyyjät selviävät 3.11.2012 K-Team Päivillä Turussa järjestettävässä loppukilpailussa.

LOUNAIS-SUOMI, 24-10-2012 — /europawire.eu/ — Kari Nummi on työskennellyt Rauman ja Porin K-raudoissa jo kahdenkymmenen viiden vuoden ajan, josta Porin K-raudan myymäläpäällikkönä viimeisen vuoden. Mestarimyyjäkoulutukseen tämä rautakaupan konkari on osallistunut vuosittain saavuttaen kaikkiaan yhdeksän palkintosijaa. Parhaiksi Mestarimyyjäsaavutuksiksi Kari kertoo vuonna 1999 K-rauta-kisan yksilöfinaalin voiton ja 2000-luvun puoliväliin sijoittuvan kolmen voiton putken K-raudan joukkuekilpailussa.

– Monipuoliset tehtävät kaupassa ovat antaneet mahdollisuuden oppia asioita laaja-alaisesti. Pyrin joka päivä jakamaan osaamiseni sekä työtoverien että asiakkaiden kanssa. Hyvä työyhteisö ja tyytyväiset asiakkaat ovat arkisia tavoitteitani, Kari kertoo.

Mestarimyyjäkisassa Karin haastavat Ilkka Myllylä Kouvolan K-raudasta ja Sari Pöntinen Imatran K-rauta Rautapertistä.

Myyjän ammattitaidon jatkuvaa ja joustavaa kehittämistä

Mestarimyyjäkoulutus on joustavasti kaikkien K-ryhmän ketjujen ja kauppojen hyödynnettävissä Mestarimyyjän verkko-oppimisympäristössä ympäri vuoden 24/7. Opiskella voivat myös kaikki keskolaiset, joiden työssä vähittäiskauppaosaaminen on erityisen tärkeää. Lisäksi Mestarimyyjäkoulutusta opiskelevat vuosittain yli sadan ammatillisen oppilaitoksen ja ammattikorkeakoulun opiskelijat.

Vuosittain Mestarimyyjäkisassa mitataan myyjän osaamista monipuolisesti sekä yksilö- että joukkuekisoissa. Jokaisen K-ryhmän ketjun parhaat myyjät pääsevät opintomatkalle ulkomaille ja muut yksilöfinalistit palkitaan stipendein. Finaalijoukkueet palkitaan stipendillä, joka on kohdennettu kaupan yhteiseen virkistystoimintaan.

”Mestarimyyjäkoulutus innostaa K-ryhmäläisiä oman ammattitaidon kehittämiseen. Aiempaa joustavampi tapa opiskella tarjoaa käytännön apua myyjän työhön ja tuo ajankohtaiset asiat helposti kaikkien ulottuville”, toteaa K-instituutin koulutuspäällikkö Anu Haapoja.

Vuodesta 1960 alkaen järjestetyn Mestarimyyjäkoulutuksen kehittämisestä ja toteuttamisesta vastaa K-instituutti Oy yhdessä K-kauppojen ja Keskon asiantuntijoiden sekä tavarantoimittajien kanssa.

Lisätietoja:
Kari Nummi, Porin K-rauta, puh. 044 786 8445

koulutuspäällikkö Anu Haapoja, K-instituutti Oy, puh. 01053 37245
http://www.k-instituutti.fi/mestarimyyja

Ilmoittautumiset:
Olette lämpimästi tervetulleita seuraamaan finaaleja Turun Messu- ja Kongressikeskukseen
3.11. llmoittautumisia vastaanottaa Teija Hakula, teija.hakula@kesko.fi, puh. 01053 21318. Tervetuloa!

###

EDITOR'S PICK:

Comments are closed.