Natalie Falkman benoemd tot Senior Portfolio Manager van de RobecoSAM Circular Economy Equities-strategie

Natalie Falkman benoemd tot Senior Portfolio Manager van de RobecoSAM Circular Economy Equities-strategie

(PERSBERICHT) ROTTERDAM / ZURRICH, 18-Jan-2022 — /EuropaWire/ — Robeco, een internationale vermogensbeheerder van Nederlandse origine en onderdeel van Orix, heeft aangekondigd dat Natalie Falkman het bedrijf zal vervoegen als Senior Portfolio Manager van de RobecoSAM Aandelenstrategie voor circulaire economie.

Mevrouw Falkman, die zal worden gevestigd in Zürich, komt bij Robeco van Swedbank Robur, waar ze Senior Portfolio Manager was voor de Kapitalinvest-aandelenstrategie, een wereldwijd fonds met hoge duurzaamheidscriteria en een Morningstar-ranglijst met vijf sterren.

Voorheen bekleedde mevrouw Falkman verschillende functies bij Carnegie Investment Bank in Stockholm, waaronder analist aandelenonderzoek gericht op Scandinavische kapitaalgoederen, verkoopanalist en institutionele aandelenverkoop voor de Scandinavische regio, en hoofd van aandelenonderzoek opkomende markten gericht op Rusland, CIS en Afrika. Mevrouw Falkman is afgestudeerd aan de Stockholm School of Economics, waar ze een MSc in Economie en Bedrijfskunde heeft behaald.

Mark van der Kroft, CIO Fundamental and Quant Equity, Robeco: “We zijn verheugd Natalie te verwelkomen bij Robeco. We hebben opnieuw toptalent aangetrokken om ons aanbod van duurzame thema’s, dat een sterke groei blijft zien, te versterken. Natalie heeft een diepgaand begrip van het concept van de circulaire economie, sterke analytische vaardigheden in alle sectoren die relevant zijn voor de strategie, en uitgebreide ervaring in het managen van een actieve strategie. Ze zal onze klanten ongetwijfeld goed van dienst zijn bij het bereiken van hun financiële en duurzaamheidsdoelen.”

Natalie Falkman, Senior Portfolio Manager RobecoSAM Circular Economy Equities-strategie, Robeco: “Beleggen voor de lange termijn met een focus op duurzame bedrijfsmodellen en sterke structurele groeimotoren heeft altijd centraal gestaan ​​in mijn beleggingsstrategie. Aangesteld worden tot Senior Portfolio Manager van de RobecoSAM Circular Economy Equities-strategie en lid worden van een team van geweldige beleggings- en duurzaamheidsspecialisten is een kans die ik zeer gelukkig heb gekregen. Ik ben ervan overtuigd dat langetermijninvesteringen in duurzame bedrijven die de totstandkoming van een circulaire economie bevorderen, aantrekkelijke rendementen zullen opleveren voor investeerders.”

De RobecoSAM Circular Economy Equities-strategie is een actief beheerde strategie die belegt in bedrijven die voorop lopen bij het benutten van de kansen die worden gecreëerd door de paradigmaverschuiving in traditionele productie- en consumptiepatronen naar een circulaire economie. De strategie is met name gericht op het investeren in solution providers op het gebied van redesign inputs, circulair gebruik, ondersteunende technologieën en loop resources. Deze gediversifieerde strategie wordt versterkt door eigen ESG-risicoanalyse en is aantrekkelijk voor beleggers met een horizon van drie tot vijf jaar.

EN VERSION (Original)

Media contact:

Marrika van Beilen
Senior PR & Communication Specialist a.i.
Mobile number: +31 (0)6 25 70 0099
Email: m.beilen@robeco.nl
www.robeco.com

SOURCE: Robeco Institutional Asset Management B.V.

MORE ON ROBECO, CIRCULAR ECONOMY, ETC.:

EDITOR'S PICK:

Comments are closed.