GLOBUL с нов мениджърски екип представен от главният изпълнителен директор Стайн-Ерик Велан

09-8-2013 — /EuropaWire/ — Главният изпълнителен директор на GLOBUL Стайн-Ерик Велан представи новия мениджърски екип на компанията, назначен на 2 август 2013 г.

Ирина Василевска ще продължи да заема длъжността мениджър отдел „Правни отношения и защитена информация“, Ангелина Лякова остава мениджър „Регулаторен отдел“, Борис Тачев ще продължи да бъде директор „Човешки ресурси“, а Ясен Гуев остава директор „Корпоративна политика“ на GLOBUL и GERMANOS.

Терье Борге ще бъде новият главен финансов директор на GLOBUL. През последните три години, Терье бе главен финансов директор на телекомуникационната компания DiGi (Малайзия), в която Telenor Group притежава дял от 49%. Саша Филипович ще бъде новият главен търговски директор на оператора. Той притежава над 17 години опит в областта на мобилните комуникации и е работил като маркетинг директор на Telenor Сърбия. Атик Ахмад е назначен за главен технически директор на GLOBUL и GERMANOS. Преди да се присъедини към компанията, Атик Ахмад бе главен директор „Технологии“ на Telenor Черна гора.

Брад Байблоу главен маркетинг директор на компанията. Преди това той е работил като главен маркетинг директор (2012-2013 г.) и директор „Корпоративни клиенти“ (2010-2012) на Telenor Черна гора. Бьорн Ракенес ще бъде Директор „Доставки и логистика“. Той работи в Telenor Group от 2001 г. и е заемал различни позиции в сферите на доставките, логистигата, качеството на услугите, връзките с доставчици и др.

Владимир Радойчич бе назначен за Главен директор “Проектиране и управление на мрежата”. Той притежава 15 години опит в телекомуникациите и идва от Telenor Сърбия, където е бил директор „Внедряване на технологии“ в продължение на почти шест години. Торстейн Педерсен ще бъде главен директор „Стратегия“ на GLOBUL и GERMANOS и има над 20-годишна картиера в телекомуникациите. Досега, той бе вице-президент „Стратегия и бизнес развитие“ в Telenor Group за Европа.

Telenor Group придоби официално GLOBUL и GERMANOS на 1 август 2013 г.

###

Follow EuropaWire on Google News
EDITOR'S PICK:

Comments are closed.