Fitch atorga a Morabanc un ràting d’A-

23-8-2013 — /EuropaWire/ — L’agència de qualificació de riscos Fitch ha avaluat per primera vegada l’entitat bancària MoraBanc i ha situat la seva qualificació del deute a llarg termini en A-, una nota similar a la d’altres entitats del país. En un comunicat, Fitch ha destacat que MoraBanc disposa d’una gran liquiditat, una forta capitalització i ofereix a més una elevada rendibilitat.

Amb aquesta nota, l’agència ha reconegut l’aposta que ha fet MoraBanc per atraure nous clients de banca privada, fet que li ha permès tenir un major control dels costos i riscos operacionals. Malgrat el context econòmic, Fitch també ha destacat la baixa ràtio de morositat del banc, situada en un 3%.

La qualificació atorgada per Fitch reforça la bona salut dels actius del banc i se suma al reconeixement de la revista The Banker que va situar el passat mes de juliol MoraBanc com el cinquè banc més solvent d’Europa.

Així mateix, el grup continua consolidant el seu procés de diversificació geogràfica mitjançant les gestores de patrimonis Mora Wealth Management (MWM) que compten amb presència a Zuric i Miami, i amb una oficina de representació a Dubai.

###

Follow EuropaWire on Google News
EDITOR'S PICK:

Comments are closed.