Cloudmore nu på Deloittes Fast 50-lista

Stockholm, Sverige, 04-12-2013 — /EuropaWire/ — Teknik är en viktig drivkraft för Sveriges ekonomi. Därför utser  Deloitte varje år de snabbast växande teknologiföretagen i Sverige genom utmärkelsen Sweden Technology Fast 50.  I år är det 30 företag som får utmärkelsen för första gången och vi på Cloudmore är mycket stolta över att vara ett av dem.

— Vi arbetar hårt för att tillgängliggöra en enhetlig molnupplevelse för företag i alla möjliga storlekar. Genom att kombinera högkvalitativa, företagsanpassade molntjänster från ledande leverantörer förenklar Cloudmore både köp och hantering. Det är en spännande tid för molntjänster just nu och det här är en bekräftelse på att det vi gör är rätt, säger Michael Wicander, VD på Cloudmore.

Sweden Technology Fast 50 är en helt objektiv utmärkelse.  Deloitte använder statistik på hur mycket företagens omsättning ökat de senaste fem åren när de gör rankningen. Under den senaste femårsperioden har Cloudmore ökat sin omsättning med nästan 400 procent. 

Erik Olin från Deloitte tycker att det är viktigt att uppmärksamma företagens framgångar.
— Alla företag som utsetts till Sweden Technology Fast 50 har uppvisat ett långsiktigt och fokuserat engagemang och en inspirerande optimism. Resultaten talar för sig själva, deras ansträngningar har lönat sig. De här företagen är väldigt viktiga för Sveriges ekonomi. Därför vill vi för elfte året i rad uppmärksamma deras prestation, säger han.

Samtliga företag som utsetts till Swedish Fast 50 kommer också att nomineras till den prestigefulla utmärkelsen European Fast 500.

Mer om Cloudmore

Cloudmore är en marknadsledande leverantör av molntjänster med huvudkontor i Stockholm.  Företaget grundades 2004 och verkar för närvarande i Sverige, Storbritannien, Irland, Finland och Norge.
Cloudmore hjälper företag att utnyttja molntjänsternas möjligheter. Vi gör molntjänsterna tillgängliga på ett enda ställe via vår egenutvecklade kontrollpanel. Det sparar pengar för företagen och förenklar både hantering och underhåll. 
Cloudmore – cloud services unified.

För mer detaljerad information besök oss gärna på www.cloudmore.com

Mer om Deloitte Sweden Technology Fast 50

Sweden Technology Fast 50 utses av Deloitte i samarbete med Svenska Rikskapitalföreningen. Det är den enda särskilda utmärkelsen för teknologiföretag i Sverige. Den objektiva rankingen inkluderar såväl publika som privata företag och omfattar all typ av teknologi, från internet, datorer och annan datautrustning till Biotech.
Deloitte använder sig av de årsredovisningar som företagen registrerat hos Bolagsverket per den 31 juli för att mäta hur mycket omsättningen ökat. Inom Fast 50 beräknas den totala tillväxten under de senaste fem åren, det vill säga mellan 2008-2012. 
För mer detaljerad information besök www.deloitte.se/fast50

# # #

Cloudmore

Follow EuropaWire on Google News
EDITOR'S PICK:

Comments are closed.