Cityconille jälleen GRESB Green Star –tunnustus

HELSINKI, 3-9-2015 — /EuropaWire/ — GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark) noteerasi Cityconin vastuullisuusohjelman ja myönsi Cityconille neljättä kertaa Green Star -tunnustuksen yhtiön erinomaisesta työstä tärkeimpien vastuullisuuden teemojen johtamisessa sekä toteutuksessa.

Viime vuoteen verrattuna Citycon saama pistemäärä lisääntyi 15 prosenttia. Raportissa arvioitujen yritysten vertailussa Citycon sijoittui maailmanlaajuisesti parhaan kymmenen prosentin joukkoon.

”Koemme hyödylliseksi, että meitä vertaillaan muihin vastaaviin yhtiöihin ja saamamme tunnustus varmentaa vastuullisuuden eteen viime vuosien aikana tekemäämme työtä. Haluamme saavuttaa hyviä tuloksia myös tulevaisuudessa”, Cityconin vastuullisuusanalyytikko Johanna Kivelä sanoo.

Vuoden 2015 GRESB raportin tulokset perustuvat vastuullisuutta koskevaan aineistoon, joka on kerätty 707 yhtiöltä ja rahastolta. Ne hallinnoivat 61 000 eri puolilla maailmaa sijaitsevaa kiinteistöä.

 

Lisätietoja:

Johanna Kivelä, vastuullisuusanalyytikko
+358 40 761 1577
Johanna.Kivela@citycon.com

Nils Styf, sijoitusjohtaja
Puhelin +46 733 50 60 39
nils.styf@citycon.com
CITYCON OYJ

Citycon Oyj (Nasdaq Helsinki: CTY1S) on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä 5 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on noin 2 miljardia euroa. Lisätietoa Cityconista: www.citycon.fi

EDITOR'S PICK:

Comments are closed.